ПМИЦ - Гате Дривер

Филтер за претрагу производа
Број дела произвођача Произвођач Опис количина доступна Цена по јединици Наручи
APTRG8A120G Microsemi Corporation IC DRIVER DUAL IGBT ISO 2X2 3004